Onderhoud

Verbouw, Renovatie, Nieuwbouw of Vastgoedonderhoud

 U wilt als bedrijf of instelling vooral bezig zijn met het behalen van uw doelstellingen.Dat kan zijn: maximale zorg verlenen aan uw doelgroep, zorgen voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs of het behalen van een bepaalde omzet.

Huisvesting is vaak een verantwoordelijkheid die bij het management wordt ondergebracht, echter de meeste mensen willen het liefst bezig zijn met waar ze goed in zijn en waar hun hart ligt.

De groei van een onderneming of instelling vergt in de meeste gevallen verbouw of nieuwbouw.Dit geeft extra druk op uw toch al volle agenda. Een groeiende onderneming vergt maximale aandacht om alles in goede banen te leiden.

Wie zit er dan te wachten op bouwvergaderingen, gemeentelijke procedures en het coördineren van het bouwproces?

Nu zal een traditionele aannemer een groot gedeelte van deze activiteiten op zich willen nemen, echter na de oplevering is het pand echt nog niet gebruiksklaar. Er zullen juist in die laatste periode nog veel zaken geregeld en op elkaar afgestemd moeten worden.

Wie kan dat nu beter doen, dan de partij die vanaf het eerste idee bij uw bouw of verbouw betrokken is? Juist, HIB is graag dé partij vanaf het eerste idee tot en met de realisatie.

Uw bestaande pand moet ook periodiek onderhouden worden. Of het nu een monumentaal pand betreft of een gebouw uit de 21e eeuw, HIB is in staat elk object te onderhouden. Wij hebben jarenlang ervaring om een diversiteit aan panden te onderhouden voor bedrijven, V.V.E.’s, instellingen en particulieren. Wij beschikken over een 24-uur service dienst en ervaren medwerkers. Ook planmatig onderhoud voeren we uit voor diverse partijen.

 

Actueel

  • Trap renovatie - nieuwe trap zonder hak- en breekwerk

    Binnen 1 dag is uw trap als nieuw! Met onze traprenovatie oplossing integreert u uw trap direct in uw interieur zonder dat u in de rommel komt te zitten.

    Meer info
  • Binnen schilderwerken

    Uw huis snel en voor een goede prijs verkopen? Stuur dan eerst de schilder erdoorheen. Een mooi geschilderd pand is immers altijd couranter en door onze spuittechniek kan dat niet alleen razendsnel, maar ook een stuk voordeliger. In één dag kunnen we uw huis al een hele nieuwe uitstraling geven. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

    Meer info