headerfoto

Particulier

ONTZORGEN

Herkent u het gevoel? Wel plannen hebben maar opzien tegen de realisatie ervan?

Veel mensen zijn bezig met het maken van plannen voor aanpassingen aan de bestaande woning of het bouwen van een nieuwe woning. Magazines lezen, showrooms bezoeken en enthousiast plannen maken om het woongenot te vergroten, dat is de voorpret. Bij een groot aantal mensen houdt de pret daar op. Waar ga je naar toe om je plannen te laten realiseren?

Een (interieur)architect? Een aannemer? Een klusbedrijf? Een keukenshowroom?Een bouwmanagementbureau? Een santairspecialist?

Men weet het gewoonweg niet. Iedere partij heeft een specialisme, maar wie coördineertnu het geheel en draagt de verantwoording?

Wie bewaakt de planning en ziet toe dat alles conform de gemaakte afspraken uitgevoerd wordt?

U heeft de plannen, u heeft een budget en u wilt uw plannen zo snel mogelijk gerealiseerd zien.U heeft geen tijd of geen zin om achter alles aan te gaan. Showrooms bezoeken om een badkamer, vloer of keuken uit te zoeken vindt u nog leuk, daarna moet het afgelopen zijn. Toch?

Laat u door Home Improvement volledig ontzorgen!

Home Improvement Brabant ontzorgt u als particulier door de volledige coördinatie en verantwoording op zich te nemen. U heeft één aanspreekpunt vanaf het eerste idee tot en met de sleutelklare oplevering.

We zijn multidisciplinair en zijn dus in staat kleine en grote verbouwingen zelfstandig uit te voeren. Ook het bouwen van uw nieuwe woning of het onderhoud van uw bestaande woning voeren wij graag uit.

 

Actueel

 • nieuwsfoto

  Trap renovatie - nieuwe trap zonder hak- en breekwerk

  Binnen 1 dag is uw trap als nieuw! Met onze traprenovatie oplossing integreert u uw trap direct in uw interieur zonder dat u in de rommel komt te zitten.

  Meer info
 • nieuwsfoto

  Binnen schilderwerken

  Uw huis snel en voor een goede prijs verkopen? Stuur dan eerst de schilder erdoorheen. Een mooi geschilderd pand is immers altijd couranter en door onze spuittechniek kan dat niet alleen razendsnel, maar ook een stuk voordeliger. In één dag kunnen we uw huis al een hele nieuwe uitstraling geven. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

  Meer info