headerfoto

Renovatie

 

Met een volledige woonrenovatie geeft u uw verouderde huis een geheel nieuw jasje. Het is niet nodig om te verhuizen, met een renovatie kunt u er weer jaren met veel woonplezier wonen. U kunt bijvoorbeeld denken aan: binnenmuren verwijderen, dubbel glas plaatsen, dakkapel bouwen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden bij een woonrenovatie, laat u adviseren door een deskundige.

Als uw badkamer niet meer voldoet aan al uw wensen of eisen of onderdelen zijn zeer beschadigd, laat dan uw badkamer renoveren. Naar wens kunnen oude onderdelen blijven staan en kunnen andere onderdelen gerepareerd of vervangen worden. Dit bespaart u een hoop kosten dan wanneer u kiest voor een hele nieuwe badkamer.

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning, het beschermt u tegen allerlei weersinvloeden. Het is verstandig om het met enige regelmaat te laten inspecteren, zo kan schade opgespoord worden en gerenoveerd worden. Laat het niet zover komen dat er een geheel nieuw dak op moet komen, met een renovatie bespaart u een hoop kosten.

 

Actueel

 • nieuwsfoto

  Trap renovatie - nieuwe trap zonder hak- en breekwerk

  Binnen 1 dag is uw trap als nieuw! Met onze traprenovatie oplossing integreert u uw trap direct in uw interieur zonder dat u in de rommel komt te zitten.

  Meer info
 • nieuwsfoto

  Binnen schilderwerken

  Uw huis snel en voor een goede prijs verkopen? Stuur dan eerst de schilder erdoorheen. Een mooi geschilderd pand is immers altijd couranter en door onze spuittechniek kan dat niet alleen razendsnel, maar ook een stuk voordeliger. In één dag kunnen we uw huis al een hele nieuwe uitstraling geven. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

  Meer info