headerfoto

Winkels en bedrijven

Dé totaalbouwer voor winkels & horecabedrijven

Tijd is vaak de belangrijkste factor tijdens een verbouwing van een winkel of horecapand. Hoe eerder de winkel of het restaurant open is, hoe sneller er geld verdiend kan gaan worden.

Goede voorbereiding en begeleiding van het project is dan ook essentieel.

Wat is er dan fijner dan dat u één aanspreekpunt heeft vanaf de opname van de werkzaamheden tot en met de dag van de opening? Dat is nu precies de onderscheidende factor van HIB

Wij nemen de werkzaamheden door, wij maken de schetsontwerpen, daarna de bouwtekeningen en verzorgen wij de vergunningaanvraag.Vervolgens starten wij met het verbouwen, het afbouwen en het inrichten. Wij werken uitsluitend samen met specialisten die gewend zijn in een kort tijdsbestek het hoogst haalbare te moeten realiseren.

HIB houdt het overzicht van het gehele project, bewaakt de planning en ziet er op toe dat de gemaakte afspraken nagekomen worden. U als ondernemer wordt op deze manier volledig ontzorgt. Nadat u de noodzakelijke keuzes gemaakt heeft, kunt u weer onbezorgd over tot de orde van de dag. Gelukkig zijn er veel bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in een bepaald product, dienst of vakgebied.

Zo ook de bedrijven die met HIB samenwerken. De kwaliteit die gevraagd wordt van de specialist tijdens een bouw -, verbouw- of onderhoudsproject wordt alléén behaald als alle werkzaamheden van de afzonderlijke specialisten goed op elkaar afgestemd worden. Wie kan dat nu beter dan de partij die vanaf dag één aan tafel zit?

Wij beseffen terdege dat er maar op één manier maximale kwaliteit geleverd kan worden.

En dat is door het aanbieden van een verrassend veelzijdig totaalpakket.

 

 

 

 

Actueel

 • nieuwsfoto

  Trap renovatie - nieuwe trap zonder hak- en breekwerk

  Binnen 1 dag is uw trap als nieuw! Met onze traprenovatie oplossing integreert u uw trap direct in uw interieur zonder dat u in de rommel komt te zitten.

  Meer info
 • nieuwsfoto

  Binnen schilderwerken

  Uw huis snel en voor een goede prijs verkopen? Stuur dan eerst de schilder erdoorheen. Een mooi geschilderd pand is immers altijd couranter en door onze spuittechniek kan dat niet alleen razendsnel, maar ook een stuk voordeliger. In één dag kunnen we uw huis al een hele nieuwe uitstraling geven. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

  Meer info